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http://rdcb.cbg.ipn.mx/handle/20.500.12273/295| Título: | Sequentially integrated optimization of the conditions to obtain a high-protein and low-antinutritional factors protein isolate from edible Jatropha curcas seed cake |
| Autor: | GLORIA DAVILA ORTIZ |
| ID del Autor: | info:eu-repo/dai/mx/cvu/7318 |
| Fecha de publicación: | 1-feb-2013 |
| Editorial: | Hindawi Publishing Corporation |
| Licencia: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 |
| URI: | http://rdcb.cbg.ipn.mx/handle/20.500.12273/295 |
| Lenguaje: | eng |
| Aparece en las colecciones: | Artículos Científicos |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 1.pdf | Sequentially Integrated Optimization of the Conditions to Obtain a High-Protein and Low-Antinutritional Factors Protein Isolate from Edible Jatropha curcas Seed Cake | 2.11 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
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